HALO FLEECE

HALO FLEECE JACKETS
HALO FLEECE JACKETS

HALO

Fleece Styles

UDFORSK VORES FLEECE LINE-UP

HALOs line-up af ​​markante fleece-produkter er hurtigt blevet til ikoniske og bedst-sælgende styles. Hver sæson præsenteres en ny omfattende kapsel af fleecestile, der fås i en række forskellige farver og udtryk. Denne sæson kan du udforske disse styles: THE HALO BLOCKED ZIP FLEECE, THE TEDDY FLEECE JACKET, og THE S FLEECE JACKET - hver med deres egne unikke funktioner.

Fælles for alle HALO fleece-styles er deres enestående holdbarhed og bløde materialer. Nogle bestemte fleece-produkter har desuden et element af det ekstra holdbare Cordura®-materiale i sig. Cordura® producerer nogle af verdens mest avancerede materialer og er det foretrukne materiale blandt militærenheder rundt om i verden. Produkter med Cordura® er ekstra holdbare og pålidelige. Lavet til at holde sæson efter sæson.

 

Udforsk de luksuriøse fleece-styles og deres funktioner nedenfor.

HALO BLOCKED ZIP FLEECE

HALO BLOCKED ZIP FLEECE har et karakteristisk farveblokdesign og indeholder både blødt fleecestof og holdbare, syntetiske Cordura® fibre. Mens fleecestoffet udgør den største del af stylen, er der tilføjet Cordura®-blokeringer på den øverste del af for- og bagsiden samt på dele af ærmerne. Cordura® producerer nogle af verdens mest avancerede materialer og er det foretrukne materiale hos militærenheder rundt om i verden. Tilføjelsen af Cordura® stof til denne fleece gør stylen stærkere, lettere og mere unik i sit udtryk. Elastisk kantebånd forneden og på ærmerne sikrer, at fleecen slutter godt til omkring din krop. Designet fuldendes med lynlås hele vejen ned på fronten samt med sidelommer med lynlås.

 

HALO BLOCKED ZIP FLEECE-designet med Cordura®-stof fås både som jakke og vest.

HALO TEDDY FLEECE JACKET

HALO TEDDY FLEECE JACKET præsenterer vandafvisende kontraststof til at give dig varme og beskyttelse, og er desuden foret i strækbart stof for at øge fleksibiliteten og holdbarheden. Jakken har en stor lynlåslomme på brystet samt to lommer mere i siderne. HALO logoet er stolt placeret på en velcrostrimmel på brystet. Alle styles er unisex og følger vores normale herrestørrelser. Derfor anbefaler vi, at kvinder vælger en størrelse mindre end normalt.